Dank Jessica Wolter! / PowerPoint Voorjaarsvergadering 2023

Beste dorpsbewoners,

Wij delen alvast graag de PowerPoint van de Voorjaarsvergadering 2023 met jullie. Onze secretaris Koos Daniëls verzorgt de notulen zoals alleen hij dat kan. Deze worden eveneens binnenkort geplaatst.

Maar belangrijker: inmiddels heeft Jessica Wolter moeten besluiten afscheid te nemen van de Dorpsraad. Méér dan een decennium heeft zij zich keihard ingezet voor de Dorpsraad. Soms op de voorgrond, maar ook veel op de achtergrond. Daar is veel gedaan. In stilte, maar onmisbaar en effectief. Jessica was bijvoorbeeld altijd de drijvende kracht achter de geweldige Sinterklaasfeesten voor onze kinderen en ouders. En nog zoveel meer. Dat is altijd zeer gewaardeerd geworden, Jessica! Grote dank voor de inzet, namens heel Altweerterheide!

Hartelijke groet,

Bestuur Dorpsraad Altweerterheide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *