ANWB AutoMaatje zoekt Chauffeurs

Doe je graag iets voor een ander en heb je de beschikking over een eigen auto? Meld je dan aan als vrijwilliger en vervoer minder mobiele plaatsgenoten met je eigen auto. Het is dankbaar en gezellig werk en je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wilt rijden.
Als een deelnemer een rit aanvraagt, dan wordt deze gekoppeld aan een chauffeur. Als chauffeur word je hierover gebeld. Als je op het gevraagde moment kunt rijden, dan krijg je via de mail de details van de rit. Je haalt de deelnemer op het afgesproken moment op en brengt deze na afloop thuis. Onderweg heb je een praatje en als het nodig is, help je je passagier. Bijvoorbeeld met het doen van boodschappen of meelopen naar de bestemming.
Wij zoeken chauffeurs voor de gemeente Weert.
Wat bieden wij?
• Leuk vrijwilligerswerk
• Onkostenvergoeding van 35 cent per kilometer
Wat vragen wij?
• Sociaal en communicatief vaardig
• Zelfstandig
• Digitaal vaardig
• Representatief
• In bezit van rijbewijs/auto
Heb je interesse om vrijwilliger te worden voor ANWB AutoMaatje of wil je hier meer over weten? Neem contact op met ANWB AutoMaatje Weert.
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00
tel: Punt Welzijn 0495-697900
e-mail: automaatje@puntwelzijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *