Kinderworkshops in de meivakantie bij Bibliocenter

De meivakantie staat weer voor de deur. Tijd voor iets leuks! Bij Bibliocenter Weert kun je deelnemen aan een aantal creatieve kinderworkshops. Vervelen is geen optie!

Workshops Chemische reacties en Tijd voor slijm
Doe mee met de Mad Science kinderworkshops. Op dinsdag 3 mei ga je aan de slag als scheikundige in de dop tijdens de workshop ‘Chemische reacties’. Op donderdag 5 mei ga je op zoek naar het geheime recept voor het maken van de perfecte slijm tijdens de workshop ‘Tijd voor slijm’. De Mad Science workshops zijn voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en starten om 10.30 uur. De kosten bedragen 7,50 euro per workshop.

Kunst maken geïnspireerd door boeken – met als afsluiting een echte expo in de bieb!

Ben jij een echte creatieveling met veel fantasie en knutsel je graag? Doe dan mee met ‘Kunst maken geïnspireerd door boeken’! Je maakt in twee workshops, op 26 april en 3 mei, kunstwerkjes geïnspireerd op kleurrijke boeken, met als afsluiting een echte expositie in de bibliotheek in Weert! Er is geen goed of fout in kunst. Plezier hebben staat voorop! Je wordt begeleid door Gerarda Beumer van Atelier Crea7. Ze nodigt je uit om te experimenteren, te onderzoeken en te ontdekken. De workshops zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar en starten om 11.00 uur. De kosten bedragen 14 euro voor twee workshops. De workshops zijn niet los te boeken.

Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/jeugd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *