OV-lijntaxi Altweerterheide

Arriva Nederland heeft na een uitgebreide evaluatie van de OV-lijntaxi’s in heel Limburg dat deze nauwelijks in een behoefte voorzien. Dat geldt ook voor de OV-lijntaxi op zondag in Altweerterheide; hiervan maken slechts enkele reizigers per maand gebruik. En dat was nog voor corona. In samenspraak met onze opdrachtgever, de provincie Limburg, hebben wij besloten met deze dienst te stoppen. Mede vanwege de corona-pandemie en de grote invloed hiervan op het busgebruik laten wij deze maatregel al snel ingaan. Vanaf 21 februari a.s. is de OV-lijntaxi op zondag niet meer beschikbaar. Lijn 4 blijft in Altweerterheide op maandag tot en met zaterdag tussen 7 en 22 uur ieder uur rijden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *