Najaarsvergadering

In verband met de huidige omstandigheden, heeft het bestuur besloten om dit jaar geen najaarsvergadering te organiseren.

Echter om iedereen toch de mogelijkheid te geven tot het stellen van vragen en/of punten aan te dragen hebben we besloten om dit jaar een soort van spreekuur te organiseren. Dit houdt in dat men op 26 oktober a.s. vanaf 19.30 uur door middel van een afspraak, dit kunt doen.

Via de email (dorpsraad@altweerterheide.nl) kunt u een afspraak plannen. U kunt dan met maximaal 2 personen te gelijk komen (zo kunnen we de 1.5 meter afstandsregel handhaven) op het afgesproken tijdstip. We hanteren per afspraak een tijdslot van 15 minuten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het zijn dat we dit spreekuur over meerdere avonden moeten plannen.

We zien uw aanmeldingen graag tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *