Tuin van Toyo

 Beste Vrienden van Toyo 

Met hulp van jullie realiseerden wij onderstaand opvangcentrum voor geestelijk gehandicapten in Madjrè (Dogbo) Bénin. Voor de instandhouding van dit centrum (personeel, medicijnen, voeding, kleding, onderhoud, etc.) zijn wij o.a. afhankelijk van jullie steun via donaties of als tientjeslid. Echter in belangrijke mate ook van de opbrengst van onze twee jaarlijkse hoofdactiviteiten, de Afrika-markt-dag in juli en het sponsordiner in november. 

Ten gevolge van de Corona-maatregelen gaan dit jaar deze activiteiten niet door (tenzij de 1,5 meter regels in november niet meer gelden). Ter compensatie zijn wij mondkapjes gaan maken en verkopen en wij danken jullie voor de vele bestellingen. De beroemde jammetjes van Pietje en de in oktober ingekochte Afrikaanse kunst blijven nu nog op de plank liggen. 

Daarom hebben we besloten om op zaterdag 8 en zondag 9 augustus onze (Afrika-) schuur aan de Maaseikerweg 312 in Weert te openen voor de verkoop van Mondkapjes, tassen, Afrikaanse kunst, de lekkernijen van Pietje (jam, likeur) etc. Ook hebben we nog 2e hands boeken om mee te nemen voor een kleine, vrijwillige bijdrage. Tot ziens dus op zaterdag 8 of zondag 9 augustus in onze schuur waar iedereen van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom is. 

Pietje, Frans en vrijwilligers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *