Denkt u met ons mee?

De dorpsraad is opzoek naar bewoners die zitting willen nemen in de werkgroep landbouwvisie voor Altweerterheide.

Momenteel is de gemeente bezig met de landbouwvisie gemeente Weert. Hier opvolgend zal de gemeente aan de slag gaan met de omgevingsvisie voor de gemeente Weert. Wij zijn opzoek naar bewoners welke, liefst vanuit een natuurkundige of milieu kundige discipline, een bijdrage willen leveren aan de werkgroep. De oproep voor de omgevingsvisie volgt op een later tijdstip.

U kunt via de mail contact met ons opnemen voor meer informatie en of de eventuele aanmelding.

Hartelijke dank

  1 comment for “Denkt u met ons mee?

 1. Marianne Vleeshouwers
  6 juni 2020 at 14:18

  Mensen van Altweerterheide,
  ik zou deze oproep van harte bij u willen aanbevelen. Het is nodig dat niet alleen mensen uit de agrarische sector, maar ook mensen met kennis en belangstelling over volksgezondheid, natuur en/of milieu meedenken in deze werkgroepen. Op deze manier komt er meer, andere input in de werkgroep. Dat is nodig. Hierom is gevraagd en ik ben blij dat de dorpsraad gevolg heeft gegeven aan het verzoek, Niet alleen agrarische ondernemers, maar álle mensen in onze woonomgeving hebben er namelijk belang bij, omdat het de Leefbaarheid betreft van ons allemaal, met name op het gebied van Volksgezondheid.
  Ik vertrouw erop dat belangstellenden zich melden bij de Dorpsraad.
  Dank. Marianne Vleeshouwers, Lindenhof 90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *