Bewonersbijeenkomst Groeiend en Bloeiend Dorpshart Altweerterheide

Op 17 december is er weer een bewonersbijeenkomst over de gebiedsgerichte aanpak van de openbare ruimte in Altweerterheide. Bureau Verbeek zal na een korte terugblik op het proces zoals dat is doorlopen, enkele concept-ontwerpen presenteren op basis van de eerdere bewonersbijeenkomsten. Dit is een belangrijk moment omdat we toewerken naar een ontwerp waarop we ook de kostenberekening gaan bepalen. Ook gaan we op basis van dit ontwerp met andere belanghebbenden praten zoals het Kerkbestuur, Wonen Limburg en de basisschool. Dit is dus nú het moment waarop we als dorp het voorgaande proces op hoofdlijn kunnen afronden zodat de werkgroep, Bureau Verbeek en gemeente vervolgstappen kunnen zetten. Vanuit de gemeente Weert is onder andere verantwoordelijk portefeuillehouder, wethouder Martijn van den Heuvel, ook aanwezig.

De bewonersbijeenkomst vindt plaats tijdens de najaarsvergadering van de Dorpsraad Altweerterheide. Locatie is café/zaal De Paol. De inloop is vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur starten we met de presentatie. Rond 20.00 uur verwachten we klaar te zijn met de toelichting op het plan en dan zal om 20.30 uur de najaarsvergadering van de Dorpsraad verder gaan.

We hopen u dinsdag 17 december te zien bij de Paol.

Werkgroep Groeiend en Bloeiend Dorpshart Altweerterheide

Bureau Verbeek

Gemeente Weert

Dorpsraad Altweerterheide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *