Collectieve zorgverzekering minima Méér zorgverzekering voor minder geld

Heeft u een laag inkomen en hoge medische kosten, bijvoorbeeld door een chronische ziekte of handicap? En wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Collectieve Zorgverzekering die de gemeente Weert samen met de zorgverzekeraars CZ en DSW aanbiedt. CZ of DSW? Om u tegemoet te komen, heeft de gemeente Weert afspraken gemaakt met zorgverzekeraars CZ en DSW. Beide verzekeraars bieden via de gemeente goede en betaalbare zorgverzekeringspakketten aan. Op de website van Gezond Verzekerd, www.gezondverzekerd.nl kunt u de pakketten vergelijken. U ziet hier welke kosten vergoed worden. Bepaal wat u nodig heeft en kies wat bij u past. Wat zijn de voordelen van deze collectieve zorgverzekering? •Degemeentebetaaltmeeaanuw zorgverzekering •Kortingopdeaanvullendeverzekering bij CZ •Gespreidebetalingvanhetwettelijke eigen risico •Uitgebreidevergoedingvooro.a. brillen, fysiotherapie, tandartskosten •GratisdemoduleWMOmetvergoeding voor eigen bijdrage WMO •CZenDSWacceptereniedereen, zonder medische keuring •Kinderentot18jaarzijngratis meeverzekerd Voorwaarden Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze zorgverzekering? Om gebruik te kunnen maken van deze collectieve zorgverzekering, moet u in de gemeente Weert wonen én mag u een inkomen tot maximaal 130% van bijstandsniveau hebben. De precieze inkomensgrenzen vindt u op www.weert.nl/collectieve-zorgverzekering. Aanvragen collectieve zorgverzekering Hoe kunt u deze collectieve zorgverzekering aanvragen? Op de website www.gezondverzekerd.nl regelt u een overstap gemakkelijk en snel. CZ of DSW regelt dan de opzegging van uw huidige verzekering. Bent u al verzekerd bij CZ of DSW maar wilt u de aanvullende verzekering veranderen? Ook dat kan via de website. Hulp bij het overstappen? Als u moeite heeft met het indienen van de aanvraag of het overstappen, dan kan De Vraagwijzer van de gemeente Weert u daarbij helpen. De Vraagwijzer is op werkdagen te vinden in het stadhuis van Weert. Op www.devraagwijzer.nl vindt u de openingstijden en kunt u een afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *