Groeiend en Bloeiend dorpshart Altweerterheide

Groeiend en Bloeiend dorpshart Altweerterheide: bewonersavond op 22 oktober

Eind 2018 hebben bewoners hun ideeën geschreven en getekend voor de herinrichting van de dorpskern. De gemeente Weert heeft vervolgens Bureau Verbeek gevraagd om met deze ideeën aan de slag te gaan voor een ontwerp. Bureau Verbeek wil op de bewonersavond van 22 oktober 2019 de eerste schetsen presenteren. Tijdens de bewonersavond hebben we dan als bewoners van Altweerterheide de mogelijkheid om te reageren op deze schetsen en om deze verder aan te vullen.

Je kunt op de website van de Dorpsraad de ideeën en tekeningen van de 1e bewonersavond bekijken.

Vervolg

Na de bewonersavond gaat Bureau Verbeek verder met het maken van een concept ontwerp. Dit wordt dan een meer uitgewerkte ontwerp van hoe de kern er uit kan komen te zien. Om het ontwerp te bespreken wordt er eind november of begin december weer een bewonersavond georganiseerd. De opmerkingen van de bewoners worden daarna verwerkt in een definitief ontwerp waarbij ook een inschatting van de kosten wordt gemaakt. Schetsontwerp en kosten gaan vervolgens naar de gemeente Weert voor besluitvorming door de gemeenteraad.

Uitnodiging

Iedereen uit Altweerterheide is weer welkom op de bewonersavond op 22 oktober. Laten we er weer net zo’n goed overleg van maken als de eerste bijeenkomst. Locatie is Basisschool St. Jozef. De agenda is als volgt: vanaf 19.00 uur is iedereen welkom om de schetsen te bekijken en opmerkingen te maken. Rond 20.00 zal Bureau Verbeek een korte toelichting geven. Daarna bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Rond 21.00 sluiten we de bijeenkomst af.

Dorpsraad Altweerterheide, Werkgroep Groeiend en bloeiend dorpshart Altweerterheide en Bureau Verbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *