Asfaltonderhoud Mastenbroekweg

De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanbrengen aan de Mastenbroekweg en op de rotonde Suffolkweg met de Ringbaan West. Voor het verkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op de gele borden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen.

Mastenbroekweg

Op de Mastenbroekweg wordt gewerkt van maandag 24 juni tot en met vrijdag 5 juli. De Mastenbroekweg is afgesloten vanaf beide aansluitingen met de Bocholterweg. Naast het vervangen van de asfaltverharding wordt bij de kruispunten met de Dijkerstraat en Hoogbeemdenweg een verhoogd plateau aangebracht. Voor bewoners en bedrijven zijn enkel op de asfalteringsdagen 27 en 28 juni de panden tijdelijk niet of beperkt bereikbaar.

Rotonde Suffolkweg / Ringbaan West

Het asfalt op de rotonde Suffolkweg / Ringbaan West vertoont ernstige schadebeelden. Hier zal de volledige asfaltverharding vervangen worden. Om zo min mogelijk overlast te verzorgen worden deze werkzaamheden uitgevoerd vanaf vrijdagavond 5 juli 20:00 uur tot zondagochtend 7 juli 7:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *