Peter & Ellen

Prins Peter V (Janssen) en prinses Ellen zijn het prinsenpaar 2019 van C.V. de Heiknuiters Altweerterheide. Ze mogen dit jaar de vastelaovendj in Altweerterheide voor gaan.

Peter en Ellen zijn getrouwd en wonen samen met hun twee kinderen Sem en Kes net buiten het dorp. Peter werkt als storings-onderhoudsmonteur bij Struyk Verwo Aqua in Nederweert en Ellen houdt de kinderen van de school van Altweerterheide bezig.

Samen met hun adjudanten Jolanda Peeters, Paul Janssen en Niek Aendekerk gaan ze er een mooie tijd van maken. Dit alles onder het devies “Met dit stuupke veûraan, gaon wae d’r teggenaan!

Al is Altweerterheide nog zo klein, met vastelaovendj is er van alles te doen. Boerenbruiloft, Vastelaovendj Surprise Party XXL voor de jeugd, prinsenreceptie, de optocht en niet te vergeten dit jaar het groot prinsentreffen. Kom gerust een kijkje nemen en “dootj mei-j inne Hei-j”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *