Verhalen bij het haardvuur

Een jaarlijks terugkerend evenement in Gemeenschapscentrum de Zaal, Mariastraat 1 in Stramproy.

De Culturele Werkgroep Stramproy presenteert dit keer geen zes maar zeven vertellers, waarbij we voor het eerst een vertelster hebben van buiten Europa. 

Met trots stellen we de vertellers aan u voor:

Mien Sniekers zal de aftrap nemen en vertellen over een prachtige jeugdervaring, welke alles met een prijs te maken heeft.

Frits Weerts uit Weert, bekend van zijn verhaaltjes in Via Weert en zijn boek  “Stamtäöfelkes” zal drie van zijn anekdotes in het Wiëërts  aan u voordragen waarbij de ondertoon altijd grappig en ondeugend is.

Els Venner en Rooa Al Aljanabi zullen samen hun verhaal doen. Els, leerkracht aan de Koalaschool, school voor nieuwkomers op het AZC, geeft les aan kinderen van zeven tot negen jaar. Rooa, was als asielzoeker tijdelijk gehuisvest op het AZC en woont nu in Stramproy. Els vertelt over het AZC en belevenissen op school en Rooa over haar reis naar en verblijf in Nederland. 

In de pauze en na afloop van de verhalen zal de Jukebox Band uit Nederweert de avond opluisteren met nummers uit de jaren zestig en zeventig.

Na de pauze is Jan Levels aan de beurt, hij gaatvertellen over verschillende onderwerpen die zijn leven mede kleur hebben gegeven. We laten ons verrassen!

Marie-Louise Coonen Stals uit Molenbeersel vertelt over leuke ervaringen uit haar schoonheidssalon, over haar eigen jeugd in Stramproy en ze zal afsluiten met een prachtig gedicht.

Herman Hendricks heeft als lid  van het koor Da Capo afgelopen jaar voor het kerstproject in de kerk enkele verhalen mogen vertellen. Dit was geweldig en daarom kon Herman dit jaar niet op onze avond ontbreken.
Het verhaal gaat over belevenissen uit zijn jeugd, de tijd dat internet nog helemaal niet gemist werd en Herman hoopt dat hij ook nu het publiek een beetje kan boeien.

Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.30, entree € 4 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *