“Water je kunt niet zonder en soms niet met”

Het CDA Weert organiseert op woensdag 21 november a.s. een themabijeenkomst onder de titel “Water je kunt niet zonder en soms niet met”. Wij nodigen u van harte uit op deze avond vanaf 20.45 uur onze gast te zijn in Zaal de Paol, Bocholterweg 136 in Altweerterheide/Weert.

Dijkgraaf Patrick van der Broeck (Waterschap Limburg ) duikt met ons in de wereld van het waterschap, een wereld die dichter bij inwoners van Limburg staat dan je soms wel zou denken. Het lijkt vanzelfsprekend: veilige dijken, droge voeten, schoon en voldoende water, water bestemd voor recreatie. Maar is dat ook zo?

Wilt u deze avond bijwonen, dan graag even een aanmelding naar cdaweert@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *