ALTWEERTERHEIDE IN GROEI EN BLOEI NAAR 2020.

Beste,

Dit najaar zal er de najaarsvergadering van Vereniging dorpsraad Altweerterheide in het teken staan van het vernieuwen van de dorpskern. De dorpsraad heeft een werkgroep ingesteld om de dorpskern te vernieuwen. Het gaat hierbij vooral over de straten Bocholterweg, Zoomweg, Herenvennenweg en de kruising van deze wegen bij het kerkplein. Tijdens de voorjaarsvergadering is hier al een stand van zaken over gegeven. Op de site van de dorpsraad (www.altweerterheide.nl) kunt u meer informatie vinden in de vorm van de projectdefinitie waarin staat beschreven wat we willen en waarom. De werkgroep wil graag met de bewoners van Altweerterheide een volgende stap zetten. Namelijk een start maken met het samen bekijken wat er beter kan en wat we mooi zouden vinden.

U bent daarom van harte uitgenodigd op donderdag 29 november 2018. We zullen dan de stand van zaken vertellen. Vanuit de gemeente zal een toelichting worden gegeven op de kwaliteit van de straten en de riolering. Het zal verder een voor u actieve avond worden. U gaat met plankaarten aan de slag waarop u op de eerste plaats gaat aangeven wat er beter kan en op de tweede plaats beschrijft en laat zien hoe volgens u de openbare ruimte en het kerkplein er uit zou moeten zien. We willen daarom aan u vragen om foto’s en afbeeldingen mee te nemen van goede voorbeelden. U kunt deze foto’s en afbeeldingen ook al vooraf sturen naar de dorpsraad door uiterlijk 26 november te mailen naar dorpsraad@altweerterheide.nl. Wij zorgen er dan voor dat de afbeeldingen op die avond beschikbaar zijn.

We zien u daarom graag op 29 november, Herenvennenweg 2 (Basisschool Sint Jozef). We starten om19.30 en de avond is afgelopen om 22.00.

Namens het dagelijks bestuur van de dorpsraad en de werkgroep openbare ruimte.

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *